U Boru protest i kontraprotest – buka, vatromet i bakljada [VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 30.Apr.2020, 22:12

U Boru protest i kontraprotest – buka, vatromet i bakljada [VIDEO]

Borani su bukom i večeras u 20.05 podržali akciju inicijative “Ne davimo Beograd” – “Bukom protiv diktature”, dok je u 20.30 na više lokacija u gradu počeo pirotehnički performans kao podrška vlasti i svojevrsni kontraprotest. Aplauz podrške medicinskim radnicima gotovo da se nije ni čuo, za razliku od buke koja počela nešto posle 20 časova. […] The post U Boru protest i kontraprotest – buka, vatromet i bakljada [VIDEO] appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Večeras u Srbiji - aplauz za lekare, buka protiv diktature, u Novom Sadu reagovala policija

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Apr.2020

Akciju "Bukom protiv diktature" peti put večeras, posle uobičajenog aplauza podrške zdravstvenim radnicima, podržali su građani Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, Prokuplja i drugih srpakih gradova a njome su građani pozvani da se "bore protiv otimanja države koju je sprovela Srpska...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.