U BORU VOZAČ ODBIO ALKOTEST

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Feb.2024, 14:02

U BORU VOZAČ ODBIO ALKOTEST

Bor – Majdanpek, 12. februar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Majdanpeku isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača, jednog koji je vozio pod dejstvom alkohola i jednog koji je odbio da se alkotestira.
Policija u Boru zaustavila je dvadesetdevetogodišnjeg vozača „punta“ koji je odbio da se podvrgne alkotestu, a u Majdanpeku četrdesetdevetogodišnjeg vozača „mercedesa” koji je vozio sa 1,65 promila alkohola u organizmu.
– Vozačima >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak U BORU VOZAČ ODBIO ALKOTEST se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor,   Fiat Punto

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Alkotestirali 541 vozača, 17 vozilo pod dejstvom alkohola i narkotika

Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2024

LESKOVAC-LEBANE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u toku..vikenda, alkotestirali su 541 vozača i sankcionisali 17 koji su vozili pod..dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, saopštila je policija...Policija u Leskovcu zaustavila je šezdesetdvogodišnjeg vozača...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.