U BORU GREJANJE POČINJE 15. OKTOBRA. KREĆE I SOLIDARNA PODRŠKA

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Okt.2022, 07:01

U BORU GREJANJE POČINJE 15. OKTOBRA. KREĆE I SOLIDARNA PODRŠKA

Bor, 7. oktobar – Odlukom Vlade Srbije grejna sezona, kako je i uobičajeno, počinje 15. oktobra. U borskoj Toplani neće kasniti: tog, 15. oktobra, radijatori treba da budu topli u celom gradu. Neophodne popravke u postrojenjima i na mreži su pri kraju, nabavljeno je i blizu 20.000 tona uglja, tako da grejna sezona može da krene na vreme. Ostatak „crnog zlata“ je ugovoren i pristizaće prema planu.
Ne treba zaboraviti da je gradska vlast odlučila da se pomogne građanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << nisu priključeni na daljinsko grejanje: narednih 15 dana svako domaćinstvo iz ove kategorije dobiće 12 do 15.000, mada se danas u nekim medijima pojavila informacija da je taj iznos uvećan na 18.000 dinara. U ovaj solidarni poduhvat grad je izdvojio 100 miliona dinara.
Članak U BORU GREJANJE POČINJE 15. OKTOBRA. KREĆE I SOLIDARNA PODRŠKA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.