Tri puta spasena na svetu Petku

Izvor: S media, 09.Avg.2011, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri puta spasena na svetu Petku

Marija Krstić iz Leskovca izbegla sigurnu smrt u Borskom jezeru. Na isti dan i prošle i pretprošle godine se davila u leskovačkom bazenu.

Spasioci na Borskom jezeru u ponedeljak su, na dan svete Petke, spasili sigurne smrti davljenjem Mariju Krstić (18) iz Leskovca. Ali, ova devojka je i prošle i pretprošle godine, takođe na taj veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pravoslavni praznik, izbegla na identičan način tragičan ishod na bazenu u svom rodnom gradu!

- Veče uoči Svete Petke, setila sam se kako sam na bazenu u Leskovcu, prošle i pretprošle godine, upravo na taj dan dva puta izbegla sigurnu smrt - još uvek je u šoku Marija, koja sa drugovima kampuje na Borskom jezeru. - Ali, brzo sam odagnala te misli, rekavši sama sebi da sam sujeverna. Pomislila sam da, ako nešto treba da mi se desi, dogodiće se i ako ostanem u sobi i čitam knjigu. Smirila sam se i ubrzo zaspala.

Na Svetu Petku, Marija je sa prijateljima sišla do plaže. Misli od prethodne noći je, kaže, "ostavila u sobi".

- Ušla sam u vodu i otišla malo dalje od obale - nastavlja Marija - U jednom trenutku, samo sam osetila kako gubim tlo pod nogama. Uspaničila sam se i sve ostalo se dešavalo kao u magnovenju.



Kako se ispostavilo, spasioci na Borskom jezeru su primetili da je Marija iznenada nestala pod vodom. Munjevito su reagovali i izvukli devojku na obalu.

Niš: U pucnjavi povređena jedna osoba

Vranje: Tragedija na autoputu (VIDEO)

Ada Ciganlija: Spasioci spasili ženu od davljenja

- Kada sam došla k sebi, ugledala sam doktorku pored sebe. Merila mi je pritisak. Pitala sam je gde se nalazim i da li sam živa. Pogledala me je, nasmešila se i kazala: "Živa si, hvala Bogu. Idi, pomoli se i zapali sveću svetoj Petki" - zaplakala se Marija.

Ona kaže da je dva puta izbegla smrt na bazenu u svom rodnom gradu. I, to oba puta na gotovo identičan način i baš na Svetu Petku.

- Prošle i pretprošle godine, na bazenu u Leskovcu sam osetila grčeve u nogama i počela da tonem i, baš kao i u ponedeljak, uspaničila sam se i potonula - briše suze Marija - I, tada su spasioci reagovali i spasli me sigurne smrti. Sada, međutim, znam da me je spasla sveta Petka. I, taj ću dan, posvećen velikoj pravoslavnoj svetiteljki, ubuduće uvek slaviti.



(Novosti)

Foto: Novosti
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri puta spasena na svetu Petku

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2011, 01:51

Marija Krstić iz Leskovca izbegla sigurnu smrt u Borskom jezeru. Na isti dan i prošle i pretprošle godine se davila u leskovačkom bazenu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.