Toplana Bor: Grad bez grejanja zbog problema na sistemu za transport uglja

Izvor: Bor030.net, 10.Feb.2023, 10:18

Toplana Bor: Grad bez grejanja zbog problema na sistemu za transport uglja

Javno-komunalno preduzeće „Toplana Bor“ saopštilo je da je zbog problema na sistemu za dopremu uglja smanjena isporuka toplotne energije. „Tokom noći, zbog tehničkih problema, na sistemu za dopremu uglja u proizvodnom delu toplane, došlo je do smanjenog intenziteta u isporuci toplotne energije za grejanje prema gradu. Normalizacija u isporuci toplotne energije očekuje se u toku […] The post Toplana Bor: Grad bez grejanja zbog problema na sistemu za transport uglja appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ GREJANJA U BORU ZBOG PROBLEMA NA SISTEMU ZA TRANSPORT UGLJA

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Feb.2023

Bor, 10. februar – Tokom noći, zbog tehničkih problema, na sistemu za dopremu uglja u proizvodnom delu toplane, došlo je do smanjenog intenziteta u isporuci toplotne energije za grejanje prema gradu – saopštili su iz JKP Toplana Bor.. – Normalizacija u isporuci toplotne energije očekuje se...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.