Toplana Bor: Deo grada bez grejanja zbog sanacije proboja na vrelovodu

Izvor: Bor030.net, 07.Dec.2023, 13:38

Toplana Bor: Deo grada bez grejanja zbog sanacije proboja na vrelovodu

Javno-komunalno preduzeće „Toplana“ Bor saopštilo je da je zbog radova na sanaciji proboja na delu Kriveljskog vrelovoda, došlo do poremećaja u isporuci toplotne energije za korisnike u Starom centru grada i naselju Sever. „Radnici toplifikacije izvode radove i na sanaciji dela vrelovoda na adresi Nikole Pašića broj 35 zbog čega poremećaj u isporuci toplotne energije […] The post Toplana Bor: Deo grada bez grejanja zbog sanacije proboja na vrelovodu appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Veći deo Novog Sada bez grejanja i tople vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2023

Usled prekida u napajanju električnom energijom došlo je do poremećaja u isporuci toplotne energije za objekte priključene na sistem daljinskog grejanja JKP "Novosadska toplana“ na konzumnim područjima toplana "Istok“, "Sever“ i "Jug“. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.