Tijana i Savić večeras u “Harizmi”

Izvor: Bor030.net, 07.Sep.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana i Savić večeras u “Harizmi”

Provedite još jedno nezaboravno veče u omiljenoj borskoj kafani “Harizma”. Ovog petka vas očekuje sjajni tandem Tijana i Savić koji će vam još jednom pružiti pravu muzičku avanturu. Setite se starih i čujte najnovije hitove i uživajte u najboljoj kafanskoj atmosferi u gradu, dobrom piću i pravom društvu. Kako bi provod bio još bolji večeras […] The post Tijana i Savić večeras u “Harizmi” appeared first on Bor030.net.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

DJ žurka i ovog petka u klubu Midnight express, obavezno dođite!

Izvor: Bor030.net, 07.Sep.2018

Borski klub “Midnight express” i ovog petka organizuje sjajnu žurku. Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom i započnete vikend na najbolji mogući način. Ovog petka vas za miksetom čeka DJ NN koji garantuje dobar provod. Zato rezervišite svoje mesto na vreme, ne dozvolite sebi...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.