Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 27.Mar.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terazijski tunel zatvoren za saobraćaj tokom vikenda

Služba za održavanje mostova i prolaza "Beograd puta" obavljaće tokom vikenda čišćenje i pranje Terazijskog tunela, saopšteno je iz tog preduzeća.

Tunel je zatvoren za saobraćaj od petka, 26. marta u 23 časa pa sve do do ponedeljka, 29. marta u 4 sata ujutru.

U istom periodu, asfalterske ekipe radiće na popravci asfaltnog zastora i podloge na kružnom toku kod Opštine Novi Beograd i na Banjici u Crnotravskoj ulici, u delu između Paunove i Borske ulice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
Ekipe "Beograd puta" će, bez zaustavljanja saobraćaja, raditi na popravkama kolovoza u Francuskoj ulici, Vasinoj, Makenzijevoj, Tošinom bunaru, Jurija Gagarina i na tramvajskim prelazima u zoni raskrsnica Jurija Gagarina sa Gandijevom i Ulicom omladinskih brigada, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Radovi u Terazijskom tunelu samo tokom noći

Izvor: Kurir, 28.Mar.2010, 00:42

BEOGRAD, 27. marta (Tanjug) - Terazijski Tunel će do ponedeljka biti zatvoren za saobraćaj samo noću zbog čišćenja i pranja, najavljeno je iz javnog preduzeća "Beograd put". Terazijski tunel je bio zatvoren u petak uveče, a pošto su u toku i radovi na mostu "Gazela, u subotu prepodne u Beogradu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.