TREĆI SAJAM SEOSKOG TURIZMA U BORU 11. i 12. MARTA

Izvor: MC Bor, 09.Mar.2011, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆI SAJAM SEOSKOG TURIZMA U BORU 11. i 12. MARTA

Bor, 9. mart
Nakon nedavno održanog 33. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu i Bor ima priliku da bude dobar i uspešan organizator 3.Sajma seoskog turizma koji će se održati 11. i 12.marta 2011. godine u sajamskom holu Sportskog centra u Boru.
Autor: Bora Stanković
Kao deo tromesečnog projekta 'Vratite se prirodi', odmarajte na selu' organizatori >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << ove treće po redu manifestacije su RESURS Centar Bor, Ekonomsko trgovinska škola Bor, Udruženje domaćina za razvoj turizma u opštini Bor, Asocijacija studenata Tehničkog fakulteta Bor  i Turistička organizacija „Bor“. Celokupan projekat je finansiran od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, UNDP i vlade Rumunije.
Osmišljen „tematski“, dakle posvećen turizmu na selu, ovaj Sajam pruža priliku, da se na jednom mestu nađe,  pre svega smeštajna turistička ponuda u seoskim sredinama, ne samo opštine Bor, nego i čitave Srbije. Organizatori Sajma, pored kategorisanih domaćinstava iz borske opštine, očekuju i prisustvo najmanje desetak lokalnih Turističkih organizacija iz drugih srpskih opština.
Na Sajmu svoje mesto će dobiti i proizvođači suvenira, vina, rakija, meda, hrane  i drugih proizvoda koji su u funciji turističke ponude.
Izlagački prostor će za sve učesnike biti besplatan, a za predstavnike Turističkih organizacija iz drugih opština, obezbeđen je besplatan smeštaj. Ovo bi trebalo da privuče što  veći broj izlagača, kako bi iz godine u godinu Sajam seoskog turizma u Boru bivao sve masovniji i ušao u red prepoznatljivih Sajmova na nacionalnom nivou.
 
RESURS CENTAR BOR, EKONOMSKO TRGOVINSKA ŠKOLA BOR, UDRUŽENJE DOMAĆINA ZA RAZVOJ TURIZMA U OPŠTINI BOR, ASOCIJACIJA STUDENATA TEHNIČKOG FAKULTETA BOR  i TURISTIČKA ORGANIZACIJA „ BOR“
ORGANIZUJU  3. SAJAM SEOSKOG TURIZMA
11. i 12.marta 2011. godine u sajamskom holu Sportskog centra u Boru
P R O G R A M  3. SAJMA SEOSKOG TURIZMA


Petak, 11. mart (radno vreme Sajma od 13,00 do 20,00 sati)
11.00  – Evidentiranje učesnika i opremanje štandova
13.00  – Svečano otvaranje sajma, početak rada sajma
15.00  – 19.00  – Konferencijski deo – prezentacije po prijavama
20.00  – Kraj rada prvog dana sajma
20.30  – Zajednička večera za izlagače
 
Subota, 12 mart (radno vreme Sajma od 10,00 do 18,00 sati)
10.00  – Početak rada sajma
10.00  – 17.00  – Konferencijski deo – prezentacije po prijavama
18.00  – Zatvaranje sajma

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.