TEHNIČKO-TAKTIČKI ZBOR U BORU POVODOM DANA POLICIJE

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Jun.2023, 06:00

TEHNIČKO-TAKTIČKI ZBOR U BORU POVODOM DANA POLICIJE

Bor, 3. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru obeležiće Dan Ministarstva i Dan policije, 4. juna, od 11 časova, taktičko-tehničkim zborom na kome će građani imati priliku da vide vozila i deo opreme policije.
Takođe, naši najmlađi iz predškolskih ustanova i učenici osnovnih škola moći će da upoznaju policajce koji brinu o njihovoj bezbednosti.
Istog dana, u 10.30 časova, predstavnici Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << uprave u Boru položiće vence u zgradi ove uprave na spomen-ploču policajcima koji su živote dali obavljajući svoj posao.
– Pozivamo građane da nam se pridruže u nedelju na platou ispred Doma kulture i da zajedno sa nama obeleže naš dan – kaže se u sapštenju PU Bor.
Članak TEHNIČKO-TAKTIČKI ZBOR U BORU POVODOM DANA POLICIJE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.