TADIĆ JE ZASLUŽAN ZA SVE LOŠE PRIVATIZACIJE U BORU

Izvor: MC Bor, 10.Maj.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TADIĆ JE ZASLUŽAN ZA SVE LOŠE PRIVATIZACIJE U BORU

Bor,10. maj
Na današnjoj konferenciji za medije u SNS novinarima je podeljeno saopštenje ove stranke koje objavljujemo u celini.
Na pitanja novinara odgovarao je potpredsednik lokalnog SNS-a Saša Vukadinović
Foto: SNS Bor

Na parlamentarnim izborima, koji su održani 06.maja, SNS je osvojila najveći broj glasova >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << i jedini je pravi pobednik,  jer je za nešto više od 3 godine postojanja postala najjača politička snaga u zemlji. U borskoj opštini, za parlament osvojila 5156, a za predsedničkog kandidata 5333 glasova. Ovi rezultati, koji su 25% veći od rezultata lokalnih izbora, koji su održani pre dve godine, pokazuju, da bez obzira na medijsku blokadu, prezentovanjem programa SNS-a, aktivnostima na terenu, kao i odgovornim radom u SO Bor kao konstruktivne opozicione partije, SNS je dobila  veliki broj pristalica.
Srbija nema više vremena za gubljenje; hitno se mora početi sa sprovođenjem reformi, koje će omogućiti više investicija, više novih radnih mesta, depolitizaciju privrede i ostvarenje povoljnijeg poslovnog ambijenta. Građani Srbije su svojim glasovima potvrdili poverenje koje imaju u ispravnost  politike Srpske Napredne Stranke,  koja će raditi u najboljem interesu svih građana Srbije. Srbija je zaslužila da dobije Predsednika, koji će biti predsednik svih građana, a ne samo jedne političke stranke, kao što je do sada bio slučaj. Tomislav Nikolić je kovertirao svoju ostavku na funkciju Predsednika SNS-a, jer svojom pobedom na predsedničkim izborima, postaje Predsednik svih građana Srbije, a vođenje Stranke, prepustiće drugima.
Ja bih se zahvalio u ime OO SNS-a građanima Opštine Bor na velikoj podršci i pozvao ih da svi zajedno 20. maja dovršimo započeti posao, kako bi naša zemlja dobila perspektivu za ostvarenje promena, koje su joj preko potrebne. Budućnost je u vašim rukama. Da li će te glasati za Borisa Tadića  Predsednika DS-a, koja je zaslužna za zatvaranje svih firmi počev od ind.zone 7.km, pa do centra, katastrofalne privatizacije FOD-a, 6000 nezaposlenih, blokade javnih preduzeća Vodovod, Toplana, Sistem, za vodosnabdevanje Bogovina, ili za Tomislava Nikolića Predsednika svih građana Srbije, koji će se odlučno boriti za preispitivanje svih sumnjivih privatizacija, protiv mita i korupcije, čime će se stvoriti povoljniji ambijent za investiranje u otvaranje novih preduzeća i novih radnih mesta. Pozivam sve pristalice SPS-a, DSS-a, Dveri, VDSS, PRS-a, LDP-a,URS-a, sve nezaposlene, sve one koji nisu izašli na izbore, da izađu i podrže predsedničkog kandidata SNS-a, gospodina Tomislava Nikolića i postanu zamajac promena koji će pokrenuti Srbiju i našoj deci omogućiti svetliju budućnost.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.