Šta Nam Teško

Izvor: MC Bor, 17.Sep.2019, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta Nam Teško

Bor, Beograd, Leskovac, Novi Sad, 16.09.2019.
Šta Nam Teško konkurs za volonterske akcije mladih u toku
Za sve mlade koji imaju ideju kako da reše neki problem u svojoj zajednici, otvoren je konkurs za finansiranje i podršku njihovih ideja pod nazivom „Šta Nam Teško“. Kroz ovaj konkurs će se do kraja ove godine podržati 135 omladinskih volonterskih akcija širom Srbije u iznosu od 20.000 do >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << 48.000 dinara po akciji, a ukupno sa čak 6,5 miliona dinara. Mladima će tokom pripeme i realizacije projektnih ideja biti obezbeđena mentorska podrška.  
Ako imate između 15 i 30 godina, okupite društvo što pre, smislite šta to „žulja“ vas i ostale ljude u mestu u kom živite i posetite sajt mladisuzakon.rsgde ćete dobiti više informacija o smernicama konkursa i načinu apliciranja. Rok za prijave volonterskih projekata je do 25. septembra, a pravo učešća imaju neformalne grupe mladih i udruženja mladih sa teritorije cele Srbije. 
Konkurs „Šta nam teško“ sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine, CeGrad-om iz Obrenovca i Narodnim parlamentom iz Leskovca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Istraživačima obezbeđena mentorska i finansijska podrška

Izvor: RTS, 17.Sep.2019

Istraživači kojima je potrebna podrška da dokažu da će iz istraživanja nastati novi proizvod za kojim postoji potreba na tržištu od danas imaju na raspolaganju novi program Fonda za inovacionu delatnost – Dokaz koncepta. Kroz taj program istraživači mogu da dobiju mentorsku i finansijsku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.