Srbima zlato i srebro

Izvor: MC Bor, 08.Maj.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbima zlato i srebro

Bor, Beograd, 8. maj
Vazduhoplovni savez Srbije: Saopštenje  povodom osvajanja zlatne i srebrne medalje srpskih pilota
Zoran Petrović iz Kraljeva osvojio je prvo mesto na memorijalnom kupu „Slavko Šćekić“ u preciznom sletanju parglajderom, održanom proteklog vikenda (02.-03. maja) u Beranama u Crnoj Gori. Drugo mesto zauzeo je takođe srpski takmičar Dragan Popov iz Vršca dok je kao treći, takmičenje završio Kemal Direkci (Cemal Direkci) sa Kipra.Organizatori takmičenja bili su paraglajdingu klubovi „Naša krila“ i „Skaj“ iz Berana, PK „Ikar“ iz Bijelog Polja i PK „Orao“ iz Podgorice.
-         Izuzetno mi je drago da memorijalni turnir, posvećen našem preminulom prijatelju, nastavlja da okuplja pilote. Na taj način njegovo ime i delo i dalje živi. Čestitam organizatorima i svim učesnicima na odličnom takmičenju. – Izjavio je pobednik Zoran Petrović Gugi
Treće održavanje memorijalnog kupa okupilo je više od 40 takmičara iz sedam zemalja, jer se bodovalo i za međunarodnu FAI rang listu.Oni su u toku dva takmičarska dana, poletali sa starta Jajevica u selu Budimlja.
Pobednici su pored pehara i medalja dobili i novčane nagrade.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.