Srbija Ziđin Koper pokrenula delimičnu proizvodnju u „Novom Cerovu“

Izvor: Bor030.net, 26.Feb.2024, 10:20

Srbija Ziđin Koper pokrenula delimičnu proizvodnju u „Novom Cerovu“

Srbija Ziđin Koper je danas delimično pokrenula proizvodnju u „Novom Cerovu“ i to na lokacijama gde može da se eksploatiše meka ruda, saopštila je kompanija. U dopisu medijima se navodi da je cilj kompanije da se uspostavi puna proizvodnja čim nadležni organi odobre alternativnu rutu za prevoz eksploziva do rudnika. „Za transport ključnog repromaterijala (dizela […] The post Srbija Ziđin Koper pokrenula delimičnu proizvodnju u „Novom Cerovu“ appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Srbija Ziđin Koper pokrenula delimičnu proizvodnju u „Novom Cerovu“

Izvor: Kolektiv.co.rs, 26.Feb.2024

Srbija Ziđin Koper danas je delimično ponovo pokrenula proizvodnju u „Novom Cerovu“ i to na lokacijama gde može da se eksploatiše meka ruda. Cilj kompanije je da se uspostavi puna proizvodnja čim nadležni organi odobre alternativnu rutu za prevoz eksploziva do rudnika. Za transport ključnog...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.