Sprečio mladića da skoči sa devetospratnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečio mladića da skoči sa devetospratnice

BOR -

Inspektor borske policije Igor Stojanović sprečio je N. K. (24) da izvrši samoubistvo skokom sa krova devetospratnice u ulici Moše Pijade u Boru, rekli su novinarima očevici ovog događaja.

Jedan od stanara zgrade na čijem se krovu noćas odvijala drama rekao je da je Stojanović, rizikujući svoj život, uhvatio N. K, koji je rukama visio sa simsa i prebacio ga na krov.

Stanar kaže da ga je prethodno uznemirila buka sa krova, nakon čega je pošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da vidi o čemu se radi.

"Bio sam užasnut prizorom. Mladić je prvobitno sedeo na simsu i pretio da će skočiti ukoliko mu se bilo ko približi. Sa njim je razgovarao muškarac u civilnom odelu, za koga sam kasnije saznao da je policajac", kazao je stanar te zgrade novinarima.

Pregovaranje sa mladićem koji je pretio da će da skoči trajalo je, je prema rečima očevica, skoro dva sata a policajac je sa mladićem razgovarao "kao da sede u kafiću".

"Mladić je rekao da je razočaran u prijatelje i da hoće da se ubije. Usred pregovora pojavili su se prijatelji mladića, nakon čega je on zaista i hteo da izvrši pretnju", kazao je sagovornik.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.