Spaskovski: Požar pod kontrolom, nema eksploziva

Izvor: B92, 12.Avg.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spaskovski: Požar pod kontrolom, nema eksploziva

Bor -- Direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski izjavio je jutros Tanjugu da je požar, koji je izbio u okolini borskog sela Oštrelj, pod potpunom kontrolom.

On je dodao da nema opasnosti po magacin u kome se nalaze elementi od kojih se pravi eksploziv.

"Tinja pomalo na kilometar i po - dva odavde. Još jednom da ponovim - ovo nije fabrika eksploziva. Ovde su komponente za pravljenje eksploziva i one nisu eksplozivne, već mogu samo da se zapale i tinjaju polako. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Opasnosti nema, sve je pod strogom kontrolom", naglasio je Spaskovski.

Vatrogasna služba Bora je juče brzo reagovala i na terenu je bilo pet do šest vatrogasnih cisterni, a stigao je i jedan helikopter.

Pojedini mediji su javili da se vatra približava skladištu u kome se čuva eksploziv za potrebe RTB-a Bor, što je Spaskovski demantovao, ističući da nema nikakve opasnosti, jer u skladištu nema eksploziva.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Boru pod potpunom kontrolom

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017

Požar, koji je juče izbio u okolini borskog sela Oštrelj, pod potpunom kontrolom i da nema opasnosti po magacin Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, u kome se nalaze elementi od kojih se pravi eksploziv...Kako je ponovio direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski, još juče je bilo izvesno da je požar...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.