Slika dana: POČELO RUŠENJE „RUDARA“

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Jun.2023, 05:17

Slika dana: POČELO RUŠENJE „RUDARA“

Dugo najavljivano rušenje sportskih objekata i nekadašnjeg stadiona FK „Rudar“ kod Sportskog centra u Boru počelo je (pogledaj našu fotografiju) skidanjem krova zgrade svlačionica sportista. Dal je to istorijski trenutak, ne samo za sportski Bor, pokazaće vreme.
Odbornici gradske skupštine većinom su odlučili ne samo da se sruše sportski tereni nego i da se naruši celina Sportskog centra. Razlog je u prodaji pet hektara građevinskog zemljišta poznatoj stranoj firmi za >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << podizanje velikog tržnog lanca. Nesumnjivo je da je većina građana protiv ovakve odluke aktuelne vlasti, ali tu se, izgleda, ništa nije moglo. Bor će, za uzvrat, dobiti nove sportske terene na drugoj lokaciji i mogućnost da se pohvali još jednom savremenom trgovinom u kojoj će se zaposliti jedan broj nezaposlenih raznih struka, najviše prodavaca.
Čudno je da ruglo od urušene „Kapije Bora“, iako je u neposrednoj blizini, i dalje ostaje i – nikome ne smeta.
Članak Slika dana: POČELO RUŠENJE „RUDARA“ se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.