Slika dana: JEZERCE U NESTANKU

Izvor: TimockeVesti.net, 19.Jan.2024, 05:31

Slika dana: JEZERCE U NESTANKU

Ovo je presušeno jezerce u zimskom periodu u neposrednoj blizini dvorana borskog Sportskog centra. Ova voda namerno „presušuje“ u kasnu jesen kako bi s prvim, lepim prolećnim danima ponovo oživelo. Zimski san kao da nikome nije smetao, jer čim se oproleći eto i mladih i starih u zagrljaj vodi koja osvežava i budi lepa osećanja. Borani su se nekako navikli na svoju, „Sosinu baru“.
Od ovog proleća moraće da se odviknu, jer je taj prostor predviđen za gradnju akva parka, možda >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i još ponečeg po zamislima gradskih političkih „urbanista“. Kao da nije bilo drugog prostora, kao da mora jedno da se ruši da bi se nešto, valjda potrebnije, podiglo. Kako bilo da bilo, taj deo grada na Četvrtom kilometru prodat je strancima. Kažu – za još jedan trgovinski lanac, gotovo isti kao ovaj najnoviji na lokaciji nekadašnje „Zastave“.
Članak Slika dana: JEZERCE U NESTANKU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.