Slika dana: DOK FONTANE MIRUJU

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Mar.2024, 05:35

Slika dana: DOK FONTANE MIRUJU

Sudeći po vremenskim prilikama, fontane će i u Boru proraditi ranije nego uobičajeno, uglavnom je to u maju, junu. Sad miruju, u „zimskom su snu“, ponegde se doteruju, poprimaju lepši izgled. Bor je suočen i sa fontanama koje i leti miruju, ne služe nameni.
Pitanje je dokle će biti u funkciji i ova na našoj fotografiji, glavna gradska fontana, jer planirana je rekonstrukcija platoa kod Doma kulture. Radovi se očekuju tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << ove godine.
A red bi bio da i grad bakra dobije atraktivnu, lepu oazu za letnja osveženja u užem centru grada. Postoji, dakle, mogućnost da ova fontana, očigledno na brzinu sklepana, ostane do daljnjeg, do rekonstrukcije, u stanju mirovanja.
Na tom mestu trebalo bi, mišljenja su stručnjaka, da nikne nova, velelepna fontana kakva i priliči industrijskom centru Srbije.
Članak Slika dana: DOK FONTANE MIRUJU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.