Slika dana: DANAS JE POČELO PROLEĆE

Izvor: TimockeVesti.net, 20.Mar.2024, 05:38

Slika dana: DANAS JE POČELO PROLEĆE

Danas 20. marta, u 04 sata i 6 minuta, i zvanično je počelo proleće. Ovo, najlepše godišnje doba trajaće sve do 20. juna. Ove godine proleće nam dolazi posle blage zime, a sudeći po vremenu, kao da su lepi, prolećni dani krenuli nekoliko nedelja ranije.
Po meteorološkim kriterijumima proleće je počelo 1.marta i trajaće do 31.maja. Po klimatskim kriterijumima proleće u Srbiji traje od 10. marta do 25. maja.
Članak Slika dana: DANAS JE POČELO PROLEĆE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine....
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Meteorolog Mihajlović: Proleće će biti natprosečno toplo, očekuje se do 20 letnjih dana

Izvor: Danas, 20.Mar.2024

Za mnoge najlepše godišnje doba, proleće, kalendarski je stiglo jutros, u 4 sata i 6 minuta, na severnu hemisferu planete Zemlje. Međutim, još pre nekoliko nedelja, zbog izuzetno toplog februara rascvetalo se voće, zamirisao je behar, u dvorištima i baštama pojavile su se visibabe i ljubičice....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.