Skupština borskih planinara: BORKO GAJIĆ JE NOVI PREDSEDNIK

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Mar.2024, 06:36

Skupština borskih planinara: BORKO GAJIĆ JE NOVI PREDSEDNIK

Bor, 9. mart – Planinarsko – smučarsko društvo „Crni vrh“ Bor održalo je redovnu skupštinu na kojoj je analizirana prethodna aktivnost i izabran novi predsednik.
Skupština je jednodušno prihvatila predlog da se na čelu organizacije postavi iskusni planinar i dugogodišnji funkcioner, dosadašnji direktor, Borko Gajić.
Borko Gajić na Stolu Istovremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je odato priznanje dosadašnjem predsedniku, Milutinu Simić za koga je istaknuto da je u protekla dva mandata preporodio organizaciju i učinio je jednom od najuspešniju u Srbiji.
Milutin Simić na tradicionalnom majskom okupljanju na Stolu, 2019. On je, pored ostalog, doprineo obnovi doma, izgradnji puta na Stolu, organizovanju više akcija i manifestacija. U vreme Simićevog mandata PSD „Crni vrh“ imao je četiri člana državne reprezentacije u planinarskim disciplinama.
U narednom periodu najbitnije je omasovljavanje društva, proširenje doma i dogradnja asfaltnog puta na Stolu.
Sa skupštine borskih planinara Članak Skupština borskih planinara: BORKO GAJIĆ JE NOVI PREDSEDNIK se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.