Skupština DSS Bor: Novi predsednik je Dragan Marković

Izvor: MC Bor, 09.Dec.2013, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština DSS Bor: Novi predsednik je Dragan Marković

Bor, 9. decembar
Autor: B.F.
Na juče održanoj izbornoj Skupštini borskog DSS-a izabrano je novo rukovodstvo na čijem je čelu Dragan Marković, dosadašnji v.d. predsednik, dipl. inženjer metalurgije, zaposlen u JP za stambene usluge. Potpredsednik stranke je dipl. inž. Radiša Todorović, zaposlen u Institutu za rudarstvo i metalurgiju Bor. Članovi Skupštine izabrali su i 11 članova Opštinskog odbora.
Podnoseći izveštaj o predhodnim aktivnostima, Dragan Marković je naglasio da je DSS jedina politička stranka u Boru čiji je ovaj dokument javan i izložen oceni javnosti.
-DSS ništa ne krije od naroda. Mi smo za prosperitet države i nacije i , uprkos raznim pritiscima na naše članove i simpatizere, nećemo odustati od osnovnih ciljeva, u prvom radu bržeg i savremenijeg razvoja opštine, kako grada tako i sela. Uvek smo imali prioritete u programu rada, ali ne i dovoljno sluha od lokalne samouprave. Na primer, godinama se zalažemo za otvaranje industrijske zone, za aktiviranje zaštitnika građana (pre godinu doneta odluka, ali još nije sprovedena), za unapređenje komunalne infastrukture u svim mesnim zajednicama-rekao je Marković.
Izbornoj Skupštini DSS-a, kojoj su prisustvovali predstavnici svih relevantnih političkih stranaka i opcija, obratili su se i član Izvršnog odbora Dejan Čulić i narodna poslanica Donka Babović. Oni su podsetili da su pred građanima Bora, a možda i Srbije, izbori na kojima DSS očekuje zavidan rezultat, jer je ova stranka ostala nepokolebljiva u strateškim interesima Srbije, a to je istina da EU ima alternativu i da se Kosovo i Metohija moraju braniti i odbraniti. Kada je reč o Boru i istočnoj Srbiji, naglašeno je, da je RTB okosnica razvoja i da država mora preduzeti odlučnije mere u rešavanju nagomilanih problema, od kadrovskih pitanja do završetka investicija i stvaranja uslova za stabilizaciju proizvodnje i poslovanja nakon okončanja restruktuiranja.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.