Škole danas dobijaju dopis od Ministarstva povodom odluke o kraju školske godine

Izvor: Bor030.net, 02.Jun.2023, 08:29

Škole danas dobijaju dopis od Ministarstva povodom odluke o kraju školske godine

Povodom odluke Vlade Srbije da se školska godina završi 6. juna, Ministarstvo prosvete je saopštilo da će danas školama biti prosleđen odgovarajući dopis. Vlada je usvojila juče Zaključak kojim se školska 2022/23. godina za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji završava 6. juna, „i naložila Ministarstvu prosvete da preduzme radnje iz svoje nadležnosti […] The post Škole danas dobijaju dopis od Ministarstva povodom odluke o kraju školske godine appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato kako će se zaključivati ocene: Škole dobile uputstva Ministarstva prosvete

Izvor: Danas, 02.Jun.2023

Direktorima škola stigao je dopis Ministarstva prosvete sa instrukcijama kako da organizuju nastavu i ocenjivanje, nakon što je juče Vlada Srbije donela zaključak da se nastava godina mora završiti 6. juna, saznaje Danas.

Nastavak na Danas...

Oglasilo se Ministarstvo prosvete o završetku nastavne godine 6. juna

Izvor: Danas, 02.Jun.2023

Ministarstvo prosvete uputilo je danas dopis školama u vezi sa zaključkom Vlade Srbije kojim se drugo polugodište školske 2022/23. godine za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji završava 6. juna, saopšteno je iz tog ministarstva.

Nastavak na Danas...

I škole na jugu pred izazovom - kako organizovati kraj školske godine za 4 dana

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2023

Danas je u svim osnovnim i srednjim škola stigao dopis da se školska godina, zbog tragedija koje su se dogodile, završi u utorak, 6. juna. Do tada je ostalo još 4 dana i to sa vikendom, što predstavlja pravi izazov za direktore niških srednjih i osnovnih škola. Napominju da će postupati prema...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.