Sednica SO Bor: stotine hiljada za FB stranu?!

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Nov.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica SO Bor: stotine hiljada za FB stranu?!

Na osnovu zajedničkog predloga odbornika vlasti i opozicije deo sredstava namenjenih finansiranju Turističke organizacije Bor, odnosno njihovoj fejzbuk strani, preusmeren na socijalnu pomoć najugroženijem stanovništvu. Odbornici su izglasali odluku kojom se porez na stanove u 2016. godini uvećava za jedan do 16 odsto u zavisnosti od zone u kojoj se stan nalazi.
Na sednici je smenjen dosadašnji direktor Doma zdravlja, dr Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Karabašević, kome je zamerena slaba komunikacija sa opštinskim vlastima i direktorom borske bolnice, a za vd direktora ove ustanove izabrana je dr Zlata Marković, koja se svojevremeno, nakon sukoba sa sadašnjim gradonačelnikom Zaječara Sašom Mirkovićem, povukla iz političkog života.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.