Sedmodnevna vremenska prognoza: ŠTA NAM DONOSI POSLEDNJA NEDELJA OKTOBRA U BORU?

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Okt.2023, 05:01

Sedmodnevna vremenska prognoza: ŠTA NAM DONOSI POSLEDNJA NEDELJA OKTOBRA U BORU?

Bor, 23. oktobar – U srcu jeseni, Bor i njegovi stanovnici spremaju se za novu sedmicu nepredvidivih vremenskih uslova. Iako je lišće prekrilo ulice i trotoare, vreme nastavlja da nam donosi iznenađenja. Evo šta nas očekuje od 23. do 29. oktobra u Boru.
Ponedeljak – 23. oktobar
Nedelju započinjemo sa promenljivim vremenom i povremenim pljuskovima tokom dana. Dnevna temperatura će se kretati oko 17°C, dok će noću biti svežije sa minimalnom temperaturom od 5°C.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << /> Utorak – 24. oktobar
Utorak će doneti smanjenje oblačnosti sa kraćim sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura će biti oko 18°C, a minimalna temperatura noću će pasti na 6°C.
Sreda – 25. oktobar
Sreda će biti oblačna sa povremenim kišnim periodima. Dnevna temperatura će se kretati oko 16°C, dok će minimalna temperatura noću biti 4°C.
Četvrtak – 26. oktobar
Četvrtak će biti oblačan sa povremenim pljuskovima. Maksimalna temperatura će biti 15°C, a minimalna temperatura noću će pasti na 3°C.
Petak – 27. oktobar
Vreme će se zadržati oblačnim sa mogućim kišnim intervalima. Dnevna temperatura će dostići 16°C, dok će minimalna temperatura noću biti 5°C.
Subota – 28. oktobar
Subota će doneti dalje oblačno vreme i povremene padavine. Maksimalna temperatura će biti oko 17°C, dok će minimalna temperatura noću biti 6°C.
Nedelja – 29. oktobar
Nedelju završavamo sa promenljivim vremenom i mogućim pljuskovima. Dnevna temperatura će biti oko 17°C, dok će minimalna temperatura noću pasti na 5°C.
Ovonedeljna vremenska prognoza ukazuje na promenljive uslove sa čestim oblačnim danima i povremenim padavinama.
Članak Sedmodnevna vremenska prognoza: ŠTA NAM DONOSI POSLEDNJA NEDELJA OKTOBRA U BORU? se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Detaljna prognoza DO KRAJA MESECA Stižu nam padavine, ali zima će biti drugačija - evo kad stiže PRVI SNEG

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023

Ovo je detaljna prognoza do kraja meseca...Meteorolog Ivan Ristić objavio je na svom Fejsbuk profilu kakvo nas vreme očekuje narednih dana...- Vazdušni pritisak polako raste što će usloviti kratkotrajnu stabilizaciju vremena u ponedeljak i utorak, 23. i 24. oktobra. Preovlađivaće pretežno sunčano,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.