Saga o rešavanju sudbine RTB Bor

Izvor: N1 televizija, 24.Jan.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga o rešavanju sudbine RTB Bor

Sudbina jednog od najvećih preduzeća u Srbiji Rudarsko-topioničarskog basena "Bor" jedna je od onih političkih i ekonomskih tema koje su dominirale Srbijom u periodu posle 5. oktobra 2000.

Sve vlade od one Zorana Đinđića do današnje, druge vlade Aleksandra Vučića, tražile su rešenje za najvećeg poslodavca u istočnoj Srbiji - neke pokušavajući da ga prodaju, a neke tražeći strateške partnere.

Kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << RTB su u proteklh 15 godina prodefilovali predstavnici kompanija iz svih krajeva sveta. Zašto nijedna nije bila dovoljno dobra za nas - od onih "sumnjivijih" poput austrijskog A-teka do onih međunarodno priznatih kao Rio Tinto ili Friport i zašto premijer Vučić sada misli da jedino Kinezi mogu da donesu rešenje čitajte u sledećem tajmlajnu.

Više informacija o projektu Istinomer Amnezije potražite ovde.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.