STIPENDISTIMA ZIĐINA PODELJENI SERTIFIKATI

Izvor: TimockeVesti.net, 29.Dec.2023, 06:55

STIPENDISTIMA ZIĐINA PODELJENI SERTIFIKATI

Borski okrug, 29. decembar – Predstavnici Srbija Ziđin Koper posetili su srednjoškolce Borskog okruga (27. i 28. decembra) i dodelili im sertifikate o stipendiji. Oni su želeli da upoznaju sve ovogodišnje stipendiste iz Bora, Majdanpeka, Negotina i Kladova i iz prve ruke čuju njihove utiske i dalje planove za budućnost. Sto učenika završnih razreda srednjih škola nagrađeno je za odličan uspeh i marljivo učenje, a celokupni iznos stipendije od 700 dolara u dinarskoj protivvrednosti im >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << je već uplaćen. Pedeset borskih maturanta sanja velike snove, a  zahvaljujući finansijskoj podršci Ziđina biće za korak bliži njihovom ostvarenju. Direktor Mašinsko-elektotehničke škole Milovan Božović se u ime svih borskih srednjih škola zahvalio Srbija Ziđin Koper na dodeljenim stipendijama.
Foto: Srbija Ziđin Koper – Drugu godinu za redom kompanija dodeljuje stipendije najboljim maturantima Borskog okruga. Srbija Ziđin Koper je prepoznala da je ulaganje u znanje omladine uslov za sigurniju i lepšu budućnost. Stipendiranje je veliki podstrek za dalje obrazovanje i  jedna lepa nagrada za dosadašnji trud,  a oni će to višestruko vratiti uspesima i velikim delima – rekao je Božović na ceremoniji dodele sertifikata.
Foto: Srbija Ziđin Koper Dvadesetčetvoro učenika MEŠ izdvojilo se po uspehu, talentu i zalaganju u vanškolskim aktivnostima, a sertifikate kojima se mogu ponositi i gde je zlatnim slovima ispisana pouka „ Znanje je blago koje svog vlasnika svuda prati“ dobili su i njihovi vršnjaci koji završavaju Gimnaziju, Tehničku školu i Ekonomsko-trgovinsku školu u Boru.
Foto: Srbija Ziđin Koper – Projekat stipendiranja je odlična ideja, jer je vetar u leđa učenicima da nastave dalje školovanje i ostanu u svom rodnom gradu. Iskoristiću novac za upis na fakultet, jer želim da studiram elektrotehniku – kaže učenik Marko Arsenijević.
Marko Arsenijević – Foto: Srbija Ziđin Koper Od rukovodioca Kancelarije za ESG Zong Junhue moglo se čuti da je kompanija ispunila dato obećanje i ovim programom stipendiranja ponovo motivisala 100 srednjoškolaca Borskog okruga. Ceo projekat „Budućnost“ vredan je 560.000 dolara, a njegova realizacija nastaviće se i narednih šest godina.
Foto: Srbija Ziđin Koper – Nadam se da će učenici nastaviti da vredno uče, jer će na taj način doprineti razvoju Bora i Srbije. Kompanija će ih uvek ohrabrivati da ispune snove i biti podrška u profesionalnom usavršavanju i pronalasku zaposlenja nakon škole. Budućnost su mladi i obrazovani ljudi, jer oni su nada za lepša vremena – rekao je on.
Majdanpečki Ziđinovi stipendisti, takođe, imaju ambiciju da upišu fakultete u Beogradu ili Nišu, ali ne isključuju mogućnost da se jednog dana vrate u rodni grad kraj Peka i potraže posao u rudarskoj kompaniji. Iz školskih klupa razmišljaju o izboru buduće profesije, a stipendiji su se veoma obradovali.
Dragana Lilić
Članak STIPENDISTIMA ZIĐINA PODELJENI SERTIFIKATI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Stipendistima Ziđina podeljeni sertifikati

Izvor: Kolektiv.co.rs, 29.Dec.2023

Lepa nagrada za dosadašnji trud Predstavnici Srbija Ziđin Koper uručili srednjoškolcima Borskog okruga sertifikate o stipendiji i iz prve ruke čuli utiske i dalje planove maturanata, kojima je celokupni iznos stipendije od 700 dolara već uplaćen. – I ove godine kompanija uspešno realizovala...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.