SSP: ZAŠTO VLAST U BORU NE PRIHVATA PREDLOGE OD INTERESA ZA GRAĐANE?

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Jun.2022, 08:47

SSP: ZAŠTO VLAST U BORU NE PRIHVATA PREDLOGE OD INTERESA ZA GRAĐANE?

Bor, 28. jun – Aktuelna vlast u Boru nije prihvataila na jedan predlog Stranke slobode i pravde o najnovijem rebalansu budžeta ( dodatni prihodi uvećali su loklani budžet koji je danas rekordni – veći je od 5 milijardi dinara). To je razlog da odbornici ove političke opcije 1. jula na sednici Skupštine grada zatraže obrazloženje, prvenstveno od gradonačelnika.
Očekuje se da i ostali opozicioni odbornici prihvate ovu inicijativu i da se zajedničkim snagama krene u bitku >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << za bolji život stanovnika grada i sela.
Evo šta je o ovoj temi, na današnjoj konferenciji za medije SSP, govorila čelnica ove stranke i odbornica u gradskoj skupštioni, Irena Živković:

Članak SSP: ZAŠTO VLAST U BORU NE PRIHVATA PREDLOGE OD INTERESA ZA GRAĐANE? se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.