Izvor: Danas, 07.Mar.2024, 12:15

SSP Bor: Zapušteni Sportski centar pokazna vežba za budući akva park

“Počela je prva faza izgradnje akva parka koja obuhvata uređenje platoa Sportskog centra i za koju su iz budzeta građana Bora izdvojena 600 miliona. Iz budzeta istih onih građana koji su na našim štandovima potpisivali da žele izgradnju nove bolnice pre bilo čega, naročito pre bespotrebnog akva parka, koji će nas ukupno koštati oko 22 miliona evra”, kaže Nikola De Kandija, član SSP Bor, profesor sporta i fizičkog vaspitanja.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Moj stav: RUŠE I DEO SPORTSKOG CENTRA ZBOG BESPOTREBNOG AKVA PARKA!

Izvor: TimockeVesti.net, 07.Mar.2024

Bor, 7. mart – Počela je prva faza izgradnje akva parka koja obuhvata uređenje platoa Sportskog centra i za koju su iz budzeta građana Bora izdvojena 600 miliona. Iz budzeta istih onih građana koji su na našim štandovima potpisivali da žele izgradnju nove bolnice pre bilo čega, naročito pre...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.