SRBIJA ZIĐIN MAJNING ZAPOČELA PODELU HUMANITARNIH PAKETA NAJUGROŽENIJIM MEŠTANIMA TRI BORSKA SELA

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Dec.2023, 06:01

SRBIJA ZIĐIN MAJNING ZAPOČELA PODELU HUMANITARNIH PAKETA NAJUGROŽENIJIM MEŠTANIMA TRI BORSKA SELA

Bor, 22. decembar – Kompanija Srbija Ziđin Majning počela je ovogodišnju akciju podele novogodišnjih humanitarnih paketa socijalno ugroženijim meštanima borskih seoskih mesnih zajednica. Akcija je počela u selu Slatina, a biće nastavljena u selima Brestovac i Metovnica.
Humanitarni paketi, koji sadrže osnovne životne namirnice i proizvode za higijenu, predstavljaju veliku pomoć meštanima Slatine koji žive u veoma teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << uslovima.
Foto: Srbija Ziđin Majning – Od dolaska u Srbiju i Bor, saradnja sa kompanijom Srbija Ziđin Majning je izuzetna – kaže predsednik Saveta mesne zajednice Slatina Vojkan Pavlović, koji se nada da će ona biti nastavljena i u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.
Donacija humanitarnih paketa jedan je u nizu projekata Srbija Ziđin Majning u cilju pomoći socijalno najugroženijim stanovnicima seoskih mesnih zajednica u Boru. Prema rečima žitelja Slatine, ovo je veoma važna podrška i sa ogrevnim drvetom obezbeđenim u okviru realizacije projekta „Topla zima“ od velikog je značaja i pomoći stanovnicima borskih sela, koji se bore sa teškom ekonomskom situacijom.
Foto: Srbija Ziđin Majning Donacija humanitarnih paketa jedan je u nizu projekata Srbija Ziđin Majning u cilju pomoći socijalno najugroženijim stanovnicima seoskih mesnih zajednica u Boru. Prema rečima žitelja Slatine, ovo je veoma važna podrška i sa ogrevnim drvetom obezbeđenim u okviru realizacije projekta „Topla zima“ od velikog je značaja i pomoći stanovnicima borskih sela, koji se bore sa teškom ekonomskom situacijom.
– Ovo je treća godina kako realizujemo ovaj projekat, svesni njegovog izuzetnog značaja za ljude koji žive u veoma teškim uslovima. Ove godine humanitarne pakete dobiće 87 porodica na osnovu spiska koji su sačinili nadležni u Centru za socijalni rad u saradnji sa Savetima mesnih zajednica, koji su najbolje informisani o uslovima života i potrebama meštana u svojim sredinama – rekao je Danijel Aleksić, saradnik u službi za korporativnu i društvenu odgovornost SZM.
Ukupna vrednost ove donacije je 769.000 dinara.
Članak SRBIJA ZIĐIN MAJNING ZAPOČELA PODELU HUMANITARNIH PAKETA NAJUGROŽENIJIM MEŠTANIMA TRI BORSKA SELA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.