SKUPŠTINA BORSKOG LDP-a U SUBOTU

Izvor: MC Bor, 16.Dec.2011, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKUPŠTINA BORSKOG LDP-a U SUBOTU

Bor, 16. decembar
Očekuje se da glavnu funkciju dobije Miodrag Ćirić-Ćira, ugostitelj, a da u vrhu partije budu i Srdjan Marjanović i Milan Dejanovski.
Liberalno demokratska partija Bor,sutra će (subota), 17. decembra, održati Skupštinu  LDP Bor u sali Doma kulture sa početkom u 12 sati.
Na Skupštini Liberalno demokratske partije Bor prisutnim članovima i građanima obratiće se Bojan Đurić i Zoran Ostojić, narodni poslanici LDP-a. Očekuje se da će za prvog čoveka LDP-a u Boru biti izabran Miodrag Ćirić, poznati ugostiteljski radnik i preduzetnik. U vrhu partije, nezvanično saznajemo, naći će se i bivši predsednik Opštine Bor, Srdjan Marjanović i bivši direktor TIR-a i zamenik generalnog direktora RTB-a Bor, Milan Dejanovski. Prisustvo Skupštini LDP-a u Boru je slobodno.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.