SKRIVAO SE U ZAMRZIVAČU OD POLICIJE

Izvor: Kurir, 26.Jan.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKRIVAO SE U ZAMRZIVAČU OD POLICIJE

BOR - Borska policija je uhapsila Branislava Stankovića (25) iz sela Slatine zbog sumnje da je ukrao više bronzanih bisti, mesinganih ploča i vaza sa seoskih grobalja i groblja u Boru, saopštila je policija u tom gradu.

Kada je ispred svoje kuće ugledao policiju, osumnjičeni se sakrio u zamrzivač koji je bio uključen, i u njemu proveo gotovo sat vremena, očekujući da policajci odu.

Pošto su se policajci zadržali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u detaljnom pregledu kuće, Stanković nije više mogao da izdrži hladnoću, pa je otvorio frižider, izašao i predao se policiji.

Stanković je priveden pod sumnjom da je u dužem vremenu krajem prošle godine skidao s nadgrobnih spomenika mesingane delove i prodavao ih.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.