SKIJALIŠTE NA CRNOM VRHU OD SUTRA PONOVO OTVORENO

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Jan.2022, 18:15

SKIJALIŠTE NA CRNOM VRHU OD SUTRA PONOVO OTVORENO

Bor, 26. januar – Iz Sportskog centra u Boru dobili smo obaveštenje da su ponovo stvoreni uslovi za skijanje na Crnom vrhu – staza je spremna i prve skijaše, nakon manje peuze, ponovo očekuje od sutra (četvrtak, 27. Januar). Žičara će da radi od 10 do 16 sati.
Svi ostali uslovi su isti kao i ranije.
Ljubitelji zimsih čarolija na poznatoj planini moći će, sem skijanja, da šetaju prohodnim lokalnim putevima i stazama >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u blizini skijališta.
Ovo je samo jedan od stotine šumskih puteva kroz planinske vrleti Crnog vrha prohodan za duge šetnje na čistom planinskom vazduhu. Foto: R. Raduljesković  
Članak SKIJALIŠTE NA CRNOM VRHU OD SUTRA PONOVO OTVORENO se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bor: Od danas ponovo radi skijalište na Crnom vrhu

Izvor: Danas, 27.Jan.2022, 11:45

S obzirom da su se stvorili uslovi, skijalište na Crnom vrhu je od danas ponovo otvoreno. Cena ski pasa je 300 dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.