Rukomet: Ubedljiva pobeda Bora  45:24

Izvor: MC Bor, 29.Okt.2013, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Ubedljiva pobeda Bora 45:24

29.okobar.Bor
Autor : S.Ranđelović


Prva rukometna liga Istok : ORK BOR – RK BSK Heba Bujanovac 45:24 (21:16)
Borski rukometaši savladali su bujanovački BSK veoma ubedljivo i čini se sa pola snage. Gosti su u Bor došli sa samo 9 igrača i nisu bili u stanju da se ozbiljnije suprotstave mnogo boljoj ekipi Bora, koja  je na momente pokazala veoma dobru pa čak u nekim momentima i egzibicionu igru. Da nije bilo povremenih padova koncentracije koji su doveli do nekoliko  grešaka u odbrani i promašaja iz čistih situacija za gol , gosti bi verovatno u ovoj utakmici doživeli pravu katastrofu. U borskoj ekipi najbolji su bili Lazar Adamović sa 8 golova, Nikola Ćirić sa sedam i Nikola Mitrović i Miljan Genčić sa po 6. Golman Pešić  imao je 11 uspešnih odbrana, a Pešić 5. Kod gostiju se istakao kapiten Dabetić sa 9 postignutih golova. Ekipa Bora imala je 6 isključenja , a BSK 4. Trener gostiju Ivan Dobaričjev isključen je već posle 10 minuta igre zbog prigovora. Obe ekipe imale su po jedan sedmerac koji su uspešno realizovale. Utakmicu su pred oko 200 gledalaca sudili Dragan Milošević iz Leskovca i Miloš Koprivica iz Niša. Delegat je bio Velibor Jovanović iz Jagodine.
ORK BOR : Jeftić 3, Nikolić 2, Đurić 1, Ćirić 7, Dragojević 2, Mitrović 6, Genčić 6, Barbulović 1, Mijalković 1, Pešić (11 odbrana), Petrović 3, Stanojčić 2, Pavlović (kapiten), Mitić (5 odbrana), Adamović 8 (1 iz sedmerca), Andrijević 3. Treneri : Miroslav Jović i Jugoslav Petrović.
RK BSK HEBA: Pašić.D (5 odbrana), Manasijević 3, Draganović 2, Dabetić 9 (1 iz sedmerca), Stojanović 2, Milanović (6 odbrana), Tašković, Jovanović 4, Veljković 4, Pašić.N. Trener : Ivan Dobaričjev.
 

 

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.