Rukomet: Bor gostuje Rembasu [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 22.Okt.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Bor gostuje Rembasu [NAJAVA]

Borski rukometaši će u subotu igrati protiv RK “Rembas” iz Resavice.

Rukometaši Bora, nakon što su zabeležili dve pobede, jedan poraz i jednu nerešenu utakmicu, igraće protiv ekipe “Rembas” iz Resavice u okviru 5. kola Prve lige “Istok”.

Nijedna utakmica u ovoj sezoni nije laka. Za vikend nas čeka gostovanje Rembasu, to je ekipa koja je ove godine ušla u Prvu ligu. Naravno, idemo na dva boda, kao i na svakoj utakmici do sada i mislim da ova pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << može da nam da “vetar u leđa” i da ostvarimo cilj da budemo u vrhu same tabele, rekao je trener ORK “Bor”, Jugoslav Petrović.

Utakmica između Bora i Rembasa igraće se u subotu, sa početkom u 19 časova.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice u subotu protiv Pirota žele pobedu [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 22.Okt.2015

Rukometašice Bora će u subotu okušati sreću sa ekipom iz Pirota...Ženski juniorski rukometni klub “Bor RTB” (ŽJRK “Bor RTB”) igraće za vikend utakmicu 6. kola “Super B” lige Srbije za žene. Rukometašice Bora će nakon jednog poraza i pet pobeda u ovoj sezoni oprobati svoju sreću...

Nastavak na Bor030.net...

Košarkašice dočekuju “Radnički” iz Kragujevca [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 23.Okt.2015, 18:29

Tim ŽKK “Bor” odigraće za vikend utakmicu 3. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije protiv ekipe ŽKK “Radnički” iz Kragujevca. Iz uprave kluba pozivaju sve Borane da dođu i bodre naše devojke. ..Borske košarkašice pokušaće da na svom terenu, sutra (24. oktobar) od 20 časova,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.