Repriza  prošle sezone: OFK Bor – Timok 1:2 (1:0)

Izvor: MC Bor, 08.Sep.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repriza prošle sezone: OFK Bor – Timok 1:2 (1:0)

7.septembar.Bor
Tekst i foto: S.Ranđelović
Srpska liga Istok 4.kolo : OFK BOR – FK Timok 1:2 (1:0)
Stadion OFK BOR; Gledalaca 500; Strelci: Davor Čaurević u 20.min. za Bor i Stefan Stoiljković u 69. i 88. min. za Timok
Žuti kartoni: Čaurević, Marković, Nikolić, Mladenović (Bor); Golubović, Jonović, Tomić, Stoiljković, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Kostić (Timok).
Sudije: Miloš Manojlović (Jagodina), Stefan Filipović (Jagodina), Aleksandar Marjanović (Despotovac);
Delegat: Dragan Đokić (Negotin). Igrač utakmice: Stefan Stoiljković (Timok).
OFK BOR: Trailović, Marković (Radovanović od67.min.), Nikolić, Cokić, Stanojević, Krstić (Milenković od 84.min.), Terzić, Čaurević, Aleksić (Đoševski od 54.min.), Mladenović, Stamenković.
FK TIMOK: Jovanović, Kostić, Punoševac, Mi.Lukić (Stoiljković od 46.min.), Ma.Lukić, Vasiljević, Tomić (Joković od 46.min.), Golubović, Trifunov, Bićanin, Jonović (Nikolić od 84.min.).
Ekipa Bora pretrpela je još jedan poraz od „večitog rivala“ , ekipe Timoka iz Zaječara. Scenario je bio gotovo isti kao i prošle sezone. U prvom delu Borani su bili daleko bolji protivnik, stvorili su nekoliko povoljnih prilika za gol, ali se ponovo pokazalo da je realizacija najveći problem u ekipi trenera Bešinića. U 20. minutu Davor Čaurević je obradovao borske navijače, divnim golom sa oko 20 metara. U drugom poluvremenu viđena je potpuno drugačija slika. Igrači Bora su stali, Timok je preuzeo inicijativu. Gosti su iskoristili izlazak desnog beka Bora Miloša Markovića i lako probijali odbranu domaćina po levoj strani. U 67.minutu Stoiljković je izjednačio rezultat posle jedne takve akcije. U 88. minutu gotovo identična akcija, i ponovo najspretniji Stoiljković koji donosi prvu pobedu zaječarcima u ovoj sezoni.
Bor je ostao na samo jednom osvojenom bodu i posle četiri odigrana kola nalazi se na samom začelju tabele sa knjaževačkim Timočaninom. U sledećem kolu Bor gostuje u Pirotu ekipi Radničkog i teško da se može nadati nekom povoljnijem ishodu.
 
Share

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.