Repertoar bioskopa „Zvezda” od 8. do 13. juna

Izvor: Bor030.net, 07.Jun.2023, 14:10

Repertoar bioskopa „Zvezda” od 8. do 13. juna

Na repertoaru bioskopa „Zvezda” u periodu od 8. do 13. juna naći će se sinhronizovana avantura „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“ i film „Transformersi: Budjenje zveri“. Najmlađi gledaoci će u terminu od 17.30 časova moći da pogledaju novu sinhronizovanu avanturu „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“. Ljubitelji akcije i naučne fantastike od 20 sati moći će da pogledaju film […] The post Repertoar bioskopa „Zvezda” od 8. do 13. juna appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Transformersi – Buđenje zveri u bioskopima

Izvor: Domino Magazin, 08.Jun.2023, 09:42

Transformersi – Buđenje zveri u bioskopima su od danas. Vraćajući se akciji i spektaklu koji su oduševili fanove širom sveta, film vodi bioskopsku publiku u jedinstvenu avanturu iz devedesetih godina u kojoj ćemo, pored Autobota upoznati i potpuno novu vrstu Transformersa – Maksimale. Nova...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.