RTB nagrađuje najbolje na projektu „nova topionica“

Izvor: Kolektiv.co.rs, 12.Sep.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTB nagrađuje najbolje na projektu „nova topionica“

Podstrek za bolji rad    RTB. – Tri najbolja radnika i jedna od dvadesetak podizvođačkih firmi angažovanih na rekonstrukciji topionice i izgradnji fabrike sumporne kiseline dobijaće od Rudarsko-topioničarskog basena Bor, do okončanja ovog projekta, posebnu nagradu za mesečne rezultate. Najbolji radnici biće novačno nagrađeni (najbolji među najboljima dobiće 50.000 dinara, drugi 30.000, a treći 20.000 dinara), dok će najbolja podizvođačka firma (rukovodstvo i svi zaposleni) dobiti večeru u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru. Prve nagrade, i to za avgustovke učinke na gradilištima nove topionice i fabrike sumporne kiseline, biće dodeljene naredne sedmice, u petak 19. septembra, a uručiće ih generalni direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski i predsednik Upravnog odbora kompanije Nemanja Stevanović. Ideja o nagrađivanju najbolje podizvođačke firme i najboljih radnika potekla je upravo od Spaskovskog i Stevanovića, koji su početkom septembra zajedno razgledali gradilišta. -Izgradnja nove topionice i fabrike sumporne kiseline ulazi u završnicu, radovi su iz dana u dan sve intenzivniji, a obavlja ih blizu 600 ljudi – neposrednih izvršilaca, ali i onih koji su zaduženi za nadzor, bezbednost, logistiku. Sve je podređeno jednom cilju – mehaničkom završetku najvećeg i najsloženijeg projekta u Srbiji do kraja ove godine (23. decembra). Zato sam odlučio, a predsednik Upravnog odbora Nemanja Stevanović je podržao moju odluku, da najbolje radnike i najbolju firmu na gradilištu dodatno motivišem za još bolji rad – kazao je Spaskovski.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

RTB nagrađuje najbolje na projektu „Nova topionica“

Izvor: Bor030.net, 12.Sep.2014

Tri najbolja radnika i jedna od dvadesetak podizvođačkih firmi angažovanih na rekonstrukciji topionice i izgradnji fabrike sumporne kiseline dobijaće od Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor do okončanja ovog projekta posebnu nagradu za mesečne rezultate.   Najbolji radnici biće novčano...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.