RHMZ izdao upozorenje na obilne padavine u istočnoj Srbiji

Izvor: Bor030.net, 15.Jun.2023, 21:18

RHMZ izdao upozorenje na obilne padavine u istočnoj Srbiji

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je na obilne padavine od 15. do 17. juna na području Istočne Srbije. Prema prognozama, u petak, 16. juna, očekuju se intenzivne padavine u istočnoj, centralnoj i jugoistočnoj Srbiji, s količinom kiše između 20 i 40 mm. Najveće količine padavina prognozirane su za pogranični deo Borskog okruga, u blizini Rumunije, […] The post RHMZ izdao upozorenje na obilne padavine u istočnoj Srbiji appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Intenzivne padavine u istočnoj, centralnoj i jugoistočnoj Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2023, 01:32

U Srbiji se danas očekuju intenzivne padavine u istočnoj, centralnoj i jugoistočnoj Srbiji (20 do 40 mm), naročito u prvom delu dana, dok se najviše kiše prognozira za pogranični deo Borskog okruga ka Rumuniji, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.