REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 9. DO 14. NOVEMBRA

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Nov.2023, 06:33

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 9. DO 14. NOVEMBRA

Bor, 9. novembar – U periodu od 9. do 14. novembra na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte animiranu avanturu “Kantervilski duh“, horor film “Pet noći kod Fredija i avanturu koja ostavlja bez daha “Kapetan Marvel 2”.
Animirana avantura “Kantervilski duh” u 16 časova

SINOPSIS:
Engleska s kraja devetnaestog veka, kada naučni pronalazak donosi nove poglede na svet, moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.
Horor film “Pet noći kod Fredija” u 18 časova

SINOPSIS:
Možete li da preživite pet noći?
Blumhaus (producenti filmova M3gan, Crni telefon i Nevidljivi čovek) fenomen zastrašujuće horor igrice pretvorio je u bioskopski doživljaj koji ledi krv u žilama i “PET NOĆI KOD FREDIJA” prenosi nam na veliko platno.
Film govori o problematičnom čuvaru koji počinje da radi u restoranu Kod Fredija. Tokom prve noći na poslu shvata da noćnu smenu neće biti lako preživeti.
Avantura koja ostavlja bez daha “Kapetan Marvel 2”  u 20 časova

SINOPSIS:
Moći Kerol Denvers se prepliću sa moćima Kamale Kan i Monike Rambo, pa su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum.
Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara. Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.
Članak REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 9. DO 14. NOVEMBRA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.