REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 6. DO 11. JULA

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Jul.2023, 05:00

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 6. DO 11. JULA

Bor, 6. jul – Na repertoaru bioskopa „Zvezda“ u periodu od 6. do 11. jula naći će se animirana avantura za decu „UPS 2!“ i porodični film „Idijana Džons i artefakt sudbine“.
Porodična avantura “Ups 2 : Avantura se nastavlja” u 18 časova:

SINOPSIS:
Nastavak zabavne animirane avanture Ups! Ode Noa! Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i zabavnim trenucima koji izazivaju smeh.
Bližio se kraj sveta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noevu barku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noova barka pluta otvorenim morem. Nakon nedelja plovidbe, nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi da se naruši svake sekunde.
Nakon niza nesretnih događaja Fini se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji – pod pretnjom vulkana! U trci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora da spasi svoje prijatelje, porodicu i celu koloniju od potpunog uništenja.
Porodična avantura “Indijana Džons i artefakt sudbine” u 20 časova:

SINOPSIS:
Harison Ford se vraća ulozi legendarnog heroja arheologa u ovom petom nastavaku kultne franšize. Zajedno sa Fordom igraju Mads Mikkelsen (“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Pain and Glory”), John Rhys-Davies (“Raiders of the Los Ark”), Shaunette Renee Wilson (“Black Panther”), Thomas Kretschmann (“Das Boot”), Toby Jones (“Jurassic World: Fallen Kingdom”), Boyd Holbrook (“Logan”), Oliver Richters (“Black Widow”) and Ethann Isidore (“Mortel”).
Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.
Telefoni za informacije su sledeći:
– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat
Članak REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 6. DO 11. JULA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.