REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 29. JUNA DO 4. JULA

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Jun.2023, 19:11

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 29. JUNA DO 4. JULA

Bor, 28. jun – Na repertoaru bioskopa „Zvezda” u periodu od 22. do 27. juna naći će se animirana avantura „Elemental“ i triler “Misija Kandahar”.
Porodična avantura “Rubi tinejdžerka morsko čudovište” u 18 časova:

SINOPSIS:
Ponekad se heroj, koji vam je suđeno da budete, nalazi odmah ispod površine.
Ovog leta, Drim Vorks Animejšn zaroniće u uzburkane vode srednje škole i predstaviti nam urnebesnu, iskrenu akcionu komediju o stidljivoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << tinejdžerki koja otkriva da je deo legendarne kraljevske loze mitskih morskih čudovišta i da je njena sudbina, u dubinama okeana, veća nego što je ikada mogla i da sanja.
Simpatična, neobična šesnaestogodišnja Rubi Gilman očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.
Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala. Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama zabranila da ikada uđe u vodu.
Ali kada prekrši glavno mamino pravilo, Rubi će otkriti da je direktni potomak ratnice i kraljice morskih čudovišta i da je predodređena da nasledi tron svoje bake zapovednice (dobitnica Oskara, Džejn Fonda), Kraljice-ratnice od Sedam Mora.
Krakeni, morska čudovišta, zakleli su se da će štititi okeane sveta od sujetnih moći gladnih sirena, protiv kojih se bore već eonima. Ali, postoji jedan veliki problem u vezi s tim: ispostaviće se da je školska lepotica i popularna devojčica Čelsi baš sirena. Na kraju, Rubi će morati da prihvati ono što jeste i potrudi se da zaštiti one koje najviše voli.
Porodična avantura “Indijana Džons i artefakt sudbine” u 20 časova:

SINOPSIS:
Harison Ford se vraća ulozi legendarnog heroja arheologa u ovom petom nastavaku kultne franšize. Zajedno sa Fordom igraju Mads Mikkelsen (“Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”), Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Pain and Glory”), John Rhys-Davies (“Raiders of the Los Ark”), Shaunette Renee Wilson (“Black Panther”), Thomas Kretschmann (“Das Boot”), Toby Jones (“Jurassic World: Fallen Kingdom”), Boyd Holbrook (“Logan”), Oliver Richters (“Black Widow”) and Ethann Isidore (“Mortel”).
Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.
Telefoni za informacije su sledeći:
– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat
 
 
Članak REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 29. JUNA DO 4. JULA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.