REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 15. DO 20. FEBRUARA

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Feb.2024, 06:31

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 15. DO 20. FEBRUARA

Bor, 16. februar – U periodu od 15. do 20. februara na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte porodičnu avanturu “Škola magičnih životinja 2” i domaći film “Sunce mamino“.
Porodična avantura “Škola magičnih životinja 2” u 18 sati: 

Sinopsis: ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2 je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.
Domaći film „Sunce mamino“ u 20 sati:

Sinopsis: Relja, romantični sedamnaestogodišnjak, organizuje sahranu svoje bake kada shvati da je to način da smuva devojku u koju je zaljubljen. „Sunce mamino“ je topla i melanholična ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama i krovovima Beograda u kojoj naš protagonista, Relja Noveski, manevriše između ljubavi i smrti.
Dodatne informacije Neradni dani bioskopa : ponedeljak i sreda
Cena ulaznice: 350,00
Utorak filmski dan: 300,00
Telefoni za informacije
Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat
Članak REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 15. DO 20. FEBRUARA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.