REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 13. DO 18. JULA

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Jul.2023, 12:56

REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 13. DO 18. JULA

Bor, 12. jul – U periodu od 13. do 18. jula na filmskom platnu bioskopa “Zvezda” pogledajte triler “Nemoguća misija: Odmazda” u terminu od 17 i 20 časova.
SINOPSIS:
U filmu NEMOGUĆA MISIJA ODMAZDA – PRVI DEO Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.
TREJLER:

Ponedeljak i sreda su neradni dani, ostalim danima projekcije se održavaju redovno. Cena ulaznice 350,00 dinara. Svakog utorka je filmski dan u bioskopu “Zvezda” i cena ulaznice je 300,00 dinara.  Blagajna bioskopa radi od 16 do 21 sat.
Telefoni za informacije su sledeći:
– Centar za kulturu – 030/424 – 546 od 8 do 14 sati.
– Bioskop „Zvezda“ – 030/421 – 259 od 16 do 21 sat
Članak REPERTOAR BIOSKOPA „ZVEZDA“ OD 13. DO 18. JULA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.