Prvi borski Fashion show.

Izvor: MC Bor, 12.Dec.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi borski Fashion show.

Bor, 12.12.2016. Irena Živković
U prepunoj sali hotela Albo, u Boru, prisutnima je priređen spektakl-prvi borski Fashion show.

Mladi umetnici iz Bora, Stevan Tončić, Brankica Đorđević, Milena Abrašević i Dragana Pankalujić, poklonili su svom gradu par sati uživanja u bogatom i nesvakidašnjem programu, a takođe i osmehe oduševljenja koji će potrajati.

U Fashion show-u učestvovalo je oko trideset >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << malih i velikih manekena, a reviju su pomogli borski butici, fantastičan salon venčanica A-DIVA iz Čačka, frizerski salon Artico iz Bora, kao i Dušica Županjac-modna kuća Prik.

Kreativnu i sjajnu reviju upotpunili su plesni centar iz Niša „Star“, plesna grupa „Untouchable“ iz Bora, školica sporta i najmlađi borski fudbaleri, kao i predivne balerine baletske škole „Lujo Davičo“ iz Bora.


Građani Bora dugo nisu videli ovoliko pozitivne energije i ovoliko mladih i kreativnih, punih života ljudi na jednom mestu.

Prihod od prodatih karata namenjen je udruženju roditelja „Bebironče“, a kao pomoć pri izgradnji prvog „Avantura parka“ u Istočnoj Srbiji.
„Namera nam je bila da na časak otrgnemo naše sugrađane od svakodnevnice i problema i da zajedno pozitivnom energijom, mladošću i lepotom osvetlimo grad“-rekli su organizatori ovog događaja.

Sudeći po osmesima koje su izmamili, izgleda su u svojoj nameri uspeli.
 
Share

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.