Prva pobeda rukometašica Bora u Super A ligi

Izvor: MC Bor, 25.Sep.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda rukometašica Bora u Super A ligi

25.septembar.Bor
Posle dva poraza na startu prvenstva u najačem rangu takmičenja, Super A ligi, rukometašice Bora ostvarile su prvu prvenstvenu pobedu. U trećem kolu Boranke su na gostujućem terenu bile bolje od ekipe Juniora iz Beograda, koja im je prošle sezone bila glavni konkurent u Super B ligi. Rezultat od 38:25 govori dovoljno o tome koliko su gošće bile bolje u ovom meču, a ova pobeda je posebno značajna jer je ekipa Bora uspela da zaboravi neočekivan poraz od Sloge >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << iz Petrovca na svom terenu i ubedljivo savlada veoma nezgodnog protivnika  na njegovom parketu. U sledećem kolu Bor dočekuje ekipu Naise iz Niša.

U meču protiv Juniora najbolje su bile Milić Bojana sa 10 postignutih golova i Sara Stankovski koja je 8 puta zatresla mrežu domaćina. U domaćoj ekipi najefikasnija je bila Milica Blanuša sa 5 golova.
(Slike sa utakmice 2.kola protiv Sloge koje su Boranke izgubile 28:30)
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Prva pobeda rukometašica u Super A ligi

Izvor: Bor030.net, 26.Sep.2016, 16:00

Boranke su u subotu u trećem kolu Super rukometne lige Srbije za žene savladale na gostujućem terenu ekipu ŽRK “Junior” iz Beograda rezultatom 25:38 (16:20)...Rukometašice “Bora” boljom igrom već na samom startu utakmice došle su do značajne prednosti od četiri gola razlike. Drugi...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.