Prva pobeda Rudara, savladan Rembas sa 5:0

Izvor: MC Bor, 16.Sep.2013, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pobeda Rudara, savladan Rembas sa 5:0

16.septembar; Bor.
Autor : S.Ranđelović.
Pomoravsko-timočka zona : FK Rudar Bor – FK Rembas Resavica 5:0 (3:0)

Fudbaleri borskog Rudara ostvarili su prvu prvenstvenu pobedu u sezoni. U 5.kolu na domaćem terenu savladali su Rembas iz Resavice više nego ubedljivim rezultatom 5:0. Sve je rešeno još u prvom poluvremenu kopje su borski „Rudari“ dobili sa 3:0. Domaći su poveli u 15.minutu golom Velinovića koji je imao sreće jer je natrčao na jednu odbijenu loptu koja ga je pogodila i završila iza leđa golmana Gitarića. Pitanje pobednika rešio  je Nikola Krstić koji je sa dva gola u 43. i 44. minutu zapečatio sudbinu gostiju. Borani su i u drugom delu bili bolja ekipa, što su potvrdili sa još dva postignuta gola. U 78. minutu strelac je bio rezervista Miloš Aleksić. Konačan rezultat postavio je Krstić svojim trećim golom na ovoj utakmici , i to iz opravdano dosuđenog penala, posle prekršaja u kaznenom prostoru.
Utakmica je odigrana po lepom i sunčanom vremenu pred oko 150 gledalaca, na stadionu FK „RUDAR“ na četvrtom kilometru. Strelci : Velinović u 15.min. Krstić u 43,44,i 87. minutu i Aleksić u 78.minutu.(svi Rudar); Žuti kartoni : Ivanov (Rudar); Papić i Simić (Rembas).
Sudije : Mitrović Miloš (Zaječar); Aleksić Srđan (Kruševac); Stojković Danijel (Zaječar); Delegat : Milosavljević Milan (Lozna- OFS Trstenik); Ocena suđenja : Dobro.
FK RUDAR : Ivković; Jokić; Stamenković; Velinović; Čaprić; Radosavljević; Dragović ( Aleksić od 60.min.); Krstić; Pastronjević (Stanković od 64.min.); Ivanov (Genov od 70.min); Stamenkovski; Trener : Bešinić Ivan.
FK Rembas : Gitarić; Stević; Janković; Maksimović (Simić od 46.min.); Tavra; Đorđević; Papić; Trajković (Stanišić od 46.min.); Nikolić; Marković ( Stevanović od 74.min.); Pantić; trener :   Lipošek Rodni.



Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Borani i dalje bez poraza, Juhor – OFK BOR 2:2

Izvor: MC Bor, 16.Sep.2013

16.septembar.Bor. Autor : S.Ranđelović. . Pomoravsko-timočka zona : FK JUHOR – OFK BOR 2:2 (1:1). Fudbaleri Bora uspeli su da ostanu neporaženi na vrlo teškom gostovanju u Obrežu, gde su se sastali sa domaćom ekipom Juhora. Uspeh je utoliko veći što je Bor uz prvoplasiranu ekipu Borca iz Bivolja...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.