Provetravanje se nastavlja u Boru

Izvor: B92, 15.Jun.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provetravanje se nastavlja u Boru

Koncertna akcija Provetravanje u organizaciji izdavačke kuće Odličan hrčak nastavlja svoj put a nakon Smedereva, 27. juna provetrava i Bor.

Tog dana na Malom Stadionu u Boru nastupiće Darkwood Dub, Električni orgazam, Kanda Kodža i Nebojša i Zemlja Gruva.

“Zbog katastrofalnih zbivanja u našoj zemlji, ova akcija ima humanitarni karakter i sav novac od prodatih ulaznica biće uplaćen na račun za pomoć ugroženima od poplava”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi se u saopštenju Odličnog hrčka.

Cena ulaznice je 300,00 din. Karte se mogu kupiti na ulazu, a početak koncerta se najavljuje za 20h.

Provetravanje je otpočelo 2013. godine koncertima u Nišu, Kragujevcu i Užicu. Izvorno je zamišljeno kao trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak, kojom težimo osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.