Protest korisnika Narodne kuhinje u Boru: Hrana nije jestiva

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest korisnika Narodne kuhinje u Boru: Hrana nije jestiva

Korsinici narodne kuhinje u Boru protestovali pred zgradom lokalne samouprave zbog lošeg kvaliteta obroka JEDEMO samo neki pirinač sa vodom. Uglavnom dolazimo samo zbog hleba, dok ostalu "hranu" bacamo. Jedino što vredi je pasulj, koji se deli petkom. Gladni smo. Ovo su samo neke od primedbi koje su korsinici narodne kuhinje u Boru u petak predočili Živoradu Petroviću, predsedniku opštine Bor, nakon što su prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << protestovali pred zgradom lokalne samouprave. - Evo, ovo mi jedemo - pokazao je teglicu sa nekom žutom tečnošću predsedniku opštine Sreta Dinić, jedan od korisnika narodne kuhinje. - Ne znam da li mi se više povraća dok gledam ili kada pokušam da pojedem ove splačine. Nebojša Pešić kaže kako nadležni tvrde da korisnici narodne kuhinje dobijaju i meso, ali ističe da "ako ga i ima, onda ga traže po činiji". Siromašni Borani naglašavaju da je kvalitet hrane u Narodnoj kuhinji loš, a kao jedan od razloga navode i to da u raspodeli hrane više ne učestvuje Crveni krst.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest korisnika Narodne kuhinje zbog lošeg kvaliteta hrane

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2016

Korisnici Narodne kuhinje u Boru protestovali su zbog lošeg kvaliteta obroka..."Jedemo samo neki pirinač sa vodom. Uglavnom dolazimo samo zbog hleba, dok ostalu "hranu" bacamo. Jedino što vredi je pasulj, koji se deli petkom. Gladni smo", predočili su korisnici Narodne kuhinje Živoradu Petroviću,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.