Protest i blokada puta u subotu i u Boru

Izvor: Bor030.net, 04.Dec.2021, 00:18

Protest i blokada puta u subotu i u Boru

Za subotu 4. decembra u 50 gradova širom Srbije najavljeni su protesti građana u vidu blokade saobraćajnica. Na društvenim mrežama se širi poziv za protest u Boru, a okupljanje je predviđeno u 13.45 ispred Kapije grada. Iza poziva stoje inicijative „Eko straža“ i „Kreni promeni„, dok su na lokalu podršku protestima pružile ekološke organizacije i […] The post Protest i blokada puta u subotu i u Boru appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas najavljene blokade puteva zbog protesta u više od 50 gradova u Srbiji

Izvor: Beta, 04.Dec.2021

Inicijativa "Kreni-promeni" i pokreti okupljeni oko Ekološkog ustanka najavili su za danas blokadu puteva i mostova na desetak lokacija u Beogradu, i u više od 50 gradova u Srbiji.Kako je najavljeno, u Beogradu će okupljanje gradjana koji planiraju da budu deo pešačke blokade početi u 13.00 sati...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.